Facebook    Twitter
Your Choice Catering Woerden Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Botnische Golf 156
3446 CN Woerden
tel. 0348 - 744019

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


barbecue zalm

Barbecue

BBQ Steak

 


Your Choice Catering Woerden

Is het barbecuetijd?

Voor ons is het hele jaar uitgeroepen tot barbecueseizoen! Niet alleen als de dagen langer en de temperatuur hoger wordt, kunt u bij Your Choice Catering Woerden terecht voor een lekkere barbecue. Wat dacht u van een smakelijk herfsttuinfeest compleet met gegrild vlees en allerlei verse bijgerechten?

Kolen, gas, elektrisch - zolang het maar smaakt!

Wij kennen ze ook, de doorgewinterde barbecueliefhebbers die alleen maar de kolenbarbecue de 'echte' vinden. Your Choice Catering Woerden kan u echter verzekeren dat al onze barbecues, kolen of gas, in tiptop conditie zijn en onze producten er perfect op gegrild worden.
Dus waar u ook voor kiest, met een barbecue van ons slaat u de plank nooit mis. Gezellig, smaakvol barbecueën is bij ons zo geregeld. Bel vandaag nog voor alle info!

Barbecue - producten van de bovenste plank

Al onze barbecues bestaan uit verse en pure ingrediënten. Your Choice Catering Woerden gebruikt eersteklas vlees en vis en alle groentegerechten en salades worden vers bereid. U regelt een BBQ voor uzelf, uw familie of uw zakenrelaties bij Your Choice Catering Woerden al voor een bedrag vanaf €. 13,50 per persoon. En daarbij zijn niet alleen de culinaire zaken inbegrepen, maar krijgt u ook alle andere materialen. En na afloop nemen we de borden, het bestek, de schalen en de kopjes gewoon weer mee. Wij doen namelijk zelf de afwas!

Barbecue - vers, smakelijk en perfect georganiseerd

Inmiddels zijn we bij Your Choice Catering Woerden uitgegroeid tot een cateringbedrijf met ruim zeventig vestigingen in Nederland. Zonder op te scheppen, mogen we zeggen dat we de beste barbecues organiseren, met de beste grillspijzen en de beste grillspecialisten om deze klaar te maken. Diverse verse broodsoorten met kruidenboter, aïoli, verse maïskolven, salades, fruit en vegetarische barbecuegerechten worden door onze mensen tongstrelend bereid en oogstrelend gepresenteerd. Your Choice Catering Woerden combineert professionaliteit en vakmanschap met persoonlijke aandacht en betrokkenheid. Uw wensen staan centraal!

BBQ met sfeer en gezelligheid

Your Choice Catering Woerden creëert sfeer en gezelligheid met een barbecue die niet alleen qua eten en drinken in topvorm is. Daarom kunt u er van op aan dat we uw barbecue niet alleen voorzien van de beste etenswaren en dranken, maar ook van de perfecte aankleding en decoratie. Your Choice Catering Woerden zorgt ervoor dat uw barbecue van begin tot eind een feest is voor elke gast, van jong tot oud!

Bij ons staan uw wensen centraal

Uiteraard kunt u uw wensen op elk gebied aan ons kenbaar maken. Het is vanzelfsprekend dat wij iedereen met speciale dieetwensen tegemoet kunnen komen. Maar Your Choice Catering Woerden gaat veel verder dan dat. Van de barbecuepakketten die we zorgvuldig en evenwichtig samengesteld hebben, mag u naar hartenlust afwijken. Deze drie pakketten zijn slechts bedoeld om u een idee te geven van wat er bij ons op BBQ gebied mogelijk is.

BBQ Standaard BBQ Extra BBQ de Luxe

Met een speciaal drankenarrangement

Geen enkele barbecue is af zonder een koel glas fris, bier of een lekker wijntje erbij. Your Choice Catering Woerden kan u en uw gezelschap ook daarin volledige ondersteuning verlenen. Alholische dranken, frisdranken, wijn, u kunt bij ons alles bestellen dat u nodig heeft om uw barbecue tot een super geslaagd festijn te maken. De glazen, een eventuele tapinstallatie en alle andere benodigdheden zijn bij het drankenarrangement inbegrepen.

Ook nog een dessert?

We kunnen het ons bijna niet voorstellen, maar als u na al dat barbecuegeweld nog ruimte heeft voor een toetje, is Your Choice Catering Woerden weer van de partij! Ons nagerechten aanbod is net zo divers als al onze andere concepten. Zo kunnen we een compleet dessertbuffet bij u aanleveren, bestaande uit ijs, mousse, bavarois, fruit en gebak. Maar u kunt ook een heuse ijskar of toetje uit eigen keuken bij ons bestellen. Daar krijgt u toch nu al trek van?

Voor al uw vragen of opmerkingen staan wij u met alle plezier ter beschikking. Bel of mail ons geheel vrijblijvend. Onze offertes en professionele adviezen zijn gratis en zonder verdere verplichtingen.

Bel gratis 0800 4890 489 of vul het contactformulier in.