Facebook    Twitter
Your Choice Catering Woerden Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Botnische Golf 156
3446 CN Woerden
tel. 0348 - 744019

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Bedrijfscatering

 


Your Choice Catering Woerden - Bedrijfscatering

Feesten en partijen kunt u rustig aan Your Choice Catering Woerden overlaten. Maar ook voor allerlei vormen van zakelijke en bedrijfscatering bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen iedereen in uw bedrijf of organisatie volledig voorzien van incidentele bedrijfscatering of catering op contractbasis. U leest er hier alles over!

Bedrijfscatering - is het even drukker dan normaal?

Heeft u binnen uw bedrijf weleens piekmomenten waarop er harder en langer gewerkt wordt dan normaal? Dan kan Your Choice Catering Woerden uw medewerkers op hun werkplek laten genieten van een broodje, soep, een verse salade of een volledige warme maaltijd. Heeft u af en toe bezoekers die van ver komen en wilt u een vergader- of werklunch organiseren? Dat heeft Your Choice Catering Woerden snel en professioneel geregeld. Maar ook als u binnen uw organisatie een structurele oplossing voor uw kantine of restaurant nodig heeft, is Your Choice Catering Woerden in staat om dat voor u te verzorgen. Vraagt u zich af wat we voor uw bedrijfscatering kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Bedrijfscatering op maat

Your Choice Catering Woerden levert op elk gebied maatwerk, dus ook voor uw bedrijfscatering vraagstuk. Onze mensen zijn creatief, servicegericht en zij nemen geen genoegen met halve maatregelen. Your Choice Catering Woerden past uw bedrijfsrestaurant aan uw wensen aan. Bovendien kunt u ook op ons rekenen als u niet elke dag, maar zo af en toe een lunch of een diner nodig heeft. Service, heerlijke eten en drinken en maatwerk in bedrijfscatering, dat is Your Choice Catering Woerden.

Bedrijfscatering - meer energie en meer productiviteit

Werknemers die zich lekker in hun vel voelen, dat is wat u nodig heeft. Dat zijn namelijk de werknemers die energieker en productiever zijn en dat is positief voor iedereen. Your Choice Catering Woerden draagt ertoe bij dat mensen gezonder eten en daardoor fitter zijn. Even pauze nemen en genieten van een evenwichtige maaltijd levert meer energie en meer werklust op. Your Choice Catering Woerden zorgt daarvoor, samen met u. Bel dus vandaag nog voor een offerte op maat.

Voorbeeld: dagelijkse lunch vanaf 60 personen

Prijs vanaf € 6,65 p/p all-in (60 personen op basis van contractlevering)

  • Diverse soorten brood en broodjes, krentenbollen, knäckebrood en ontbijtkoek
  • Kaasplateau met diverse kazen (waaronder Franse kazen en gezonde, vetarme varianten)
  • Vleeswarenplateau met diverse (magere) vleeswaren en filet American
  • Verse salade, smoothies en vers fruit
  • Zuivel: melk, karnemelk, yoghurt en sap
  • Serviesgoed

Your Choice Catering Woerden kan in dit aanbod uiteraard variëren. De prijzen en de samenstelling bepalen we in overleg met u. Een en ander is afhankelijk van uw wensen, het aantal gasten en/of het aantal dagen.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen met al uw vragen of opmerkingen. We staan u graag met een vrijblijvend advies terzijde!