Facebook    Twitter
Your Choice Catering Woerden Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Botnische Golf 156
3446 CN Woerden
tel. 0348 - 744019

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Bedrijfsfeest - receptie

Bedrijfsfeest

Swingende Champagnière

 


Your Choice Catering Woerden - Bedrijfsfeesten en zakelijke events

Your Choice Catering Woerden organiseert bedrijfsfeesten en zakelijke events van allerlei aard en allerlei omvang. Viert uw onderneming een speciaal jubileum? Wilt u uw team eens lekker in het zonnetje zetten? U geeft ons de aanleiding en wij geven u het feestje waar u nog weken over napraat.
Naast de culinaire kant verzorgen wij ook de materialen, de locatie en het entertainment. Zo besteedt u alles uit aan één partij en heeft u zelf nergens omkijken naar. We maken het u graag gemakkelijk, dus bel vandaag nog voor een passende offerte.

Bedrijfsfeesten - wij hebben alles voor u in huis

Your Choice Catering Woerden heeft alle faciliteiten in huis om uw bedrijfsfeest tot in de puntjes te organiseren. De mensen die ons bedrijf in dienst heeft, zijn gepassioneerde horeca- en cateringmedewerkers, die niet voor minder dan een tien gaan. Zij maken uw bedrijfsfeest tot maatwerk, waarbij uw wensen leidraad zijn. Your Choice Catering Woerden regelt buffetten, barbecues, walking dinners en allerlei andere cateringconcepten, precies zoals u het wilt. Heeft u daarnaast behoefte aan entertainment en materialen? Ook daarmee heeft Your Choice Catering Woerden ruimschoots ervaring. Zo hoeft zich nergens druk over te maken, want bij ons geldt het aloude motto: afspraak is afspraak!

Bedrijfsfeesten - meer sfeer

Your Choice Catering Woerden biedt naast de nodige cateringconcepten ook zaken aan zoals het verzorgen van themafeesten en activiteiten. Met Your Choice Catering Woerden zijn we gewend om net een stapje verder te gaan in onze dienstverlening. Neemt u van ons aan dat u van ons team de beste vakkennis en professionaliteit mag verwachten. Your Choice Catering Woerden maakt van elke locatie een geschikte feestlocatie. En ook als het gaat om sfeerattributen zijn wij bijzonder goed geoutilleerd. Heeft u zelf bepaalde ideeën? Laat het ons weten en we zetten alle zeilen bij om van uw bedrijfsfeest een groot succes te maken.

Bedrijfsfeesten - van barbecue tot live band

Your Choice Catering Woerden heeft naast cateringconcepten zoals barbecues en buffetten, ook diverse andere cateringconcepten voor u. Zo kunt u kiezen voor bijvoorbeeld een walking dinner of een uitgebreid receptie arrangement. Your Choice Catering Woerden maakt van uw bedrijfsfeest een geweldige belevenis, wat u ook wilt. Zelfs voor team- of familie activiteiten kunt u bij ons aankloppen. Goed eten en drinken, leuke activiteiten, geschikte materialen en het passende entertainment, bij Your Choice Catering Woerden kan het allemaal.

Vragen?

Your Choice Catering Woerden is graag bereid om al uw vragen en verzoeken persoonlijk met u door te nemen. Onze adviezen zijn volledig vrijblijvend en niets is onmogelijk. Bel vandaag nog of vul ons contactformulier in. We nemen alle tijd voor u!