Facebook    Twitter
Your Choice Catering Woerden Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Botnische Golf 156
3446 CN Woerden
tel. 0348 - 744019

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Party tent

Bedrijfsopening

Sushi wagen

 


Your Choice Catering Woerden - Bedrijfsopening

Bent u op zoek naar een cateraar voor de opening van uw bedrijf? Wilt u alles tot in de puntjes geregeld hebben zonder dat u alles zelf moet doen? Dan bent u bij Your Choice catering Woerden aan het goede adres. Wij verzorgen feestelijke openingen van bedrijven, scholen, winkels, kantoorgebouwen en noem het maar op. Van een nagelsalon tot en met een megafabriekshal, wij maken er een feestelijk event van. Wilt u uw klanten rondleiden? Heeft u een receptie in gedachten? Wilt u een compleet activiteitenparcours op uw bedrijfsterrein? U zegt het maar, wij kijken niet snel ergens van op.

Bedrijfsopening - passend bij de aard van uw onderneming

Misschien verhuist u met uw organisatie naar een ander pand of heeft u net een reorganisatie achter de rug. Dan is een nieuwe start wel op zijn plaats. Met onze cateringconcepten kunt u alle kanten op. Van een barbecuefeest tot en met een thema-avond, bij ons is niets onmogelijk. Wij kunnen u zelfs voorzien van de juiste muziek, het nodige materiaal en allerlei activiteiten. Persoonlijke betrokkenheid en een flexibele instelling zijn kenmerkend zijn voor onze werkwijze waardoor we service op maat leveren op elk gebied. Van de hapjes tot en met de drank, van het entertainment tot en met de partymaterialen, u bij ons alles onderbrengen. Dat wil zeggen dat u nergens wakker van hoeft te liggen en geen omkijken heeft naar de catering en de styling van uw event. Your Choice Catering Woerden staat u graag terzijde en maakt uw bedrijfsopening tot een groot succes!

Bedrijfsopening - het hoogste punt als hoogtepunt

Your Choice Catering Woerden combineert een hoog serviceniveau met concurrerende prijzen. Onze expertise stellen we graag beschikbaar aan en onze creativiteit kent geen grenzen. Ons netwerk maakt het mogelijk dat wij u voorzien van materialen, entertainment en alle andere zaken tegen zeer gunstige voorwaarden. Laat u verrassen door onze interessante concepten en originele ideeën!

Hoogste punt viering:

Pannenbier Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie: Pannenbier is een term uit de bouw. Wanneer het hoogste punt van een gebouw is bereikt en de dakpannen gelegd kunnen worden, wordt bier geschonken dat door de opdrachtgever beschikbaar wordt gesteld. In sommige streken plaatst men wanneer het hoogste punt bereikt is een meiboom op de nok, meestal is het een vlag die blijft wapperen totdat het pannenbier is geschonken en gedronken. Een lang wapperende vlag duidt op een gierige opdrachtgever. Een bezem op het hoogste punt nadat de vlag gestreken is duidt erop dat er geen bier is geschonken (en geen fooi is gegeven).

Een bedrijfsopening volgens traditie

Noem het folklore of noem het ouderwetse traditie, een pannenbierfeest past ook heel goed in onze moderne tijd. Zo'n mooi gebruik zouden wij niet graag verloren zien gaan, vandaar dat we uw bedrijfsopening geheel in stijl kunnen laten verlopen. Your Choice Catering Woerden zou uw bedrijfsopening vergezeld kunnen laten gaan van bijvoorbeeld een activiteit zoals een stormbaan voor uw personeelsleden, animatie voor de kinderen en gastronomische verwennerijen zoals bijvoorbeeld een oer-Hollands snertfeest of een haringparty. Misschien heeft u zelf al eens nagedacht over een ludieke manier om uw bedrijfsopening vorm te geven? Bel of mail ons dan met uw vraag en u zult zien dat wij aan creativiteit en flexibiliteit geen gebrek hebben.

Onze offertes en adviezen zijn volledig vrijblijvend. Bel gratis met 0800 489 0 489 of vul ons formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.