Facebook    Twitter
Your Choice Catering Woerden Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Botnische Golf 156
3446 CN Woerden
tel. 0348 - 744019

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Entertainment

Swingende Champagnière

 


Your Choice Catering Woerden - Entertainment

Your Choice Catering Woerden organiseert elk feest en ieder evenement graag tot in de puntjes. Wij houden ervan als het totaalplaatje klopt. Vandaar dat wij niet alleen het eten en de drank regelen, maar ook alle andere zaken. De partystyling, de materialen en ook het passende entertainment kunt u rustig aan ons overlaten.
Waar u ook behoefte aan heeft, van muziek tot en met animatie voor de kids, wij hebben het in huis!

Muziek, amusement, entertainment van de bovenste plank

Your Choice Catering Woerden kan zich geen feest voorstellen zonder de juiste muziek. Wij hebben op het gebied van entertainment echter nog veel meer te bieden dan dat. U kunt het zo gek niet bedenken of wij maken het waar. Kinderanimatie, een goochelaar, een activiteitenbaan, een spellencircuit, wij maken van elk event een spectaculair gebeuren. En heeft u speciale verzoeken? Zoekt u een country zanger of een klassiek kwartet? Vraag het ons gewoon en wij overleggen graag met u over de mogelijkheden.

Amusement - hoge kwaliteit en een scherpe prijs

Ons bedrijf heeft hoge kwaliteit en concurrerende prijzen hoog in het bedrijfsvaandel staan. Dat betekent dat wij iedere opdracht zien als een unieke kans om ons beste beentje voor te zetten. Hoewel we geroutineerd zijn, vliegen we nooit op de automatische piloot. Onze klanten krijgen de VIP-behandeling waar ze recht op hebben, ook op entertainmentgebied. We stellen alles in het werk om precies dat voor elkaar te krijgen waar u om vraagt. Voor Your Choice Catering Woerden is dat niet meer dan vanzelfsprekend. Bel of mail ons vandaag nog en we vertellen u alles over onze opties.

Entertainment - maatwerk en professionaliteit

Onze persoonlijke benadering zorgt ervoor dat wij maatwerk verzorgen op alle onderdelen van de cateringbusiness. De naam die wij inmiddels hebben opgebouwd, zouden wij niet graag verliezen, vandaar dat wij ons best blijven doen om onze reputatie hoog te houden. Uw wensen zijn voor ons uitgangspunt bij alles wat we doen. Een bruiloft op een speciale locatie? Een actief dagje met uw familie of uw personeel? De complete bedrijfscatering voor uw bedrijf? Met hart en ziel gaan we aan de slag voor u. Het maakt daarbij voor ons niets uit hoe groot uw gezelschap is of hoe klein uw budget.

Wij heten u van harte welkom als u een vrijblijvende offerte wilt of als u vragen heeft. Alles is uiteraard geheel vrijblijvend!

Bel gratis met 0800 4890 489 of vul ons contactformulier in.