Facebook    Twitter
Your Choice Catering Woerden Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Botnische Golf 156
3446 CN Woerden
tel. 0348 - 744019

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Huwelijk

huwelijksreceptie catering

bruiloft cateraar

 


Your Choice Catering Woerden - Bruiloften

Bij een bruiloft komt nogal wat kijken en er kan van alles misgaan op zo'n belangrijke dag. Dat weten we bij Your Choice Catering Woerden gelukkig allemaal in goede banen te leiden, dus als je ons jouw grote dag laat regelen, komt alles op zijn pootjes terecht. Een bruiloft is een feest van geluk en liefde en dat moet aan alles af te lezen zijn. Onze staf doet daarom bij een trouwfeest altijd extra haar best om er iets heel bijzonders van te maken. Zeggen jullie 'ja' tegen elkaar, dan zeggen wij 'ja' tegen jullie!

Bruiloft in jullie eigen stijl

Your Choice Catering Woerden is een liefhebber van romantiek. Wij voelen ons een echte weddingplanner, al zijn we dat natuurlijk niet helemáál. Onze dienstverlening gaat in elk geval verder dan de gebruikelijke cateringconcepten. Wij bedienen jullie op maat, omdat we vinden dat jouw bruiloft in jouw stijl moet plaatsvinden. Alles wordt jullie uit handen genomen, waardoor er voor jullie niets anders overblijft dan genieten van de voorbereidingstijd en een heleboel voorpret!

Unieke dag en bijzondere herinneringen

Jullie zijn voor ons als bruidspaar uniek. Jullie trouwdag moet dan ook een unieke dag worden waarop bijzondere herinneringen worden gecreëerd. Alles moet kloppen, van de jurk tot en met de bruidstaart. Wij voldoen graag aan jullie wensen omtrent eten, drinken, styling, entertainment en de aankleding van de locatie.

Voorbeeld van een compleet verzorgde dag

In onderling overleg maken we een draaiboek waar we onze afspraken in vastleggen. Afspraken zijn bij ons nog altijd vaststaande afspraken, daarover bestaat geen misverstand. Bel of mail ons vandaag nog als jullie exact willen weten wat jullie van een door ons verzorgde bruiloft mogen verwachten. In elk geval beloven we jullie een trouwdag die volledig bij jullie past. Bij jullie stijl, jullie karakter en bij jullie budget. Van de hapjes tijdens de receptie tot en met de muzikale omlijsting van de dag, wij regelen je trouwfeest precies zoals we dat afgesproken hebben. Your Choice Catering Woerden garandeert jullie een heel speciale dag die in jullie geheugen zal blijven gegrift!

Bruiloftslunch, receptie, diner - de keuze is aan jullie

Bruiloften zijn al lang niet meer allemaal hetzelfde. Sommige mensen houden het bij een intieme bruiloftslunch en anderen gooien er een enorm dansfeest tegenaan. Waar je ook voor kiest, wij hebben het passende concept voor je in ons assortiment. Een zelfontworpen bruidstaart, receptie hapjes, een buffet of een walking dinner, wij draaien onze hand er niet voor om. Onze bruidscatering is zo divers als er smaken zijn en iedereen wil zijn of haar trouwdag graag zichzelf kunnen zijn. Zijn er speciale wensen met betrekking tot locaties, entertainment of activiteiten op jullie trouwdag? Laat het ons weten en wij doen er alles aan om het voor jullie te regelen. Of jullie nu een themafeest willen of een rondvaart door de grachten, niets gaat te ver voor ons!

Trouwdag volgens het boekje

Bruiloften draaien om het bruidspaar en dat hoort ook zo. Wij houden van duidelijke afspraken en voorkomen het liefst elke onduidelijkheid. Vol enthousiasme gaan we voor jullie aan de slag en zorgen ervoor dat jullie een trouwdag uit het boekje krijgen. En mogen we jullie bruiloft verzorgen? Dan hebben we voor jullie een fraai cadeautje in de vorm van een compleet verzorgd diner voor jullie en jullie ouders. Dat zijn huwelijkse voorwaarden van het betere soort, nietwaar?

Prachtige trouwlocaties

Your Choice Catering Woerden heeft inmiddels een groot netwerk aan contacten in de branche opgebouwd. Daardoor beschikken wij over prachtige trouwlocaties waaruit jullie kunnen kiezen voor jullie bruiloft. Het is niet mogelijk om alle locaties op onze site te vermelden, dus als jullie vragen hebben over beschikbaarheid van locaties, aarzel dan niet om ons te bellen.

Ons gratig nummer is 0800 4890 489. Of vul ons contactformulier in. Onze zegen hebben jullie alvast!