Facebook    Twitter
Your Choice Catering Woerden Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Botnische Golf 156
3446 CN Woerden
tel. 0348 - 744019

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Verhuur materialen

 


Your Choice Catering Woerden - Materialen

Wij zijn een cateringbedrijf en geen verhuurbedrijf van partymaterialen. Toch laten wij u graag profiteren van de mogelijkheid om bij ons partymaterialen te huren voor een absolute bodemprijs als u bij ons een feest of event onderbrengt.

Extra service voor onze klanten

Ons team van maakt van uw evenement een totaalaanbod. Of u nou een pagodetent of een popcornmachine nodig heeft, wij maken uw feest helemaal compleet! Onze Party en Event Catering is altijd inclusief alle benodigdheden zoals servies, bestek, glaswerk, dranktafels en buffettafels. De statafels maken we chic door het aanbrengen van een stijlvolle stretch design tafelrok.

Materialen - meer sfeer

Your Choice Catering Woerden is letterlijk van alle markten thuis. Ook als u uw feest of evenement graag uitgebreider wilt laten aankleden en stylen, bent u bij ons aan het juiste adres. Sfeerbepalende attributen zoals verlichting, planten en bloemen, ballonnen, een mooie LED bar, speciale statafels met barkrukken, stoelen, tafels, linnen en decoratie kunnen wij allemaal in elke gewenste stijl voor u verzorgen.

Gratis ontwerp voor iedere locatie

In onze eigen designstudio creëren wij voor uw feestlocatie de passende sfeer. Wilt u een bepaald thema? Dat is voor ons geen enkel probleem. En wilt u entertainment en materialen die bij dat thema passen? Dan gaan we onmiddellijk aan de slag voor u! Niet alleen de gastronomische kant verzorgen wij tot in de puntjes, ook alle bijkomende zaken regelen wij tot in de perfectie.

Materialen - alles uit handen

Ons motto is dat u nergens omkijken naar moet hebben. Daarom gaan we met u in gesprek over uw wensen; wij denken proactief met u mee en wij denken ook vooruit. Onze ervaring en expertise zetten wij graag in om van uw feest een spectaculaire belevenis te maken. En het mooiste van alles? U betaalt bij ons geen cent te veel!

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Klik op onderstaande link voor onze volledige lijst met (ver)huurmaterialen.

Huurmaterialen (pdf)