Facebook    Twitter
Your Choice Catering Woerden Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Botnische Golf 156
3446 CN Woerden
tel. 0348 - 744019

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


beautifull blackPrivate dinners

 


Your Choice Catering Woerden - Private dinners

Privé dineren in uw eigen omgeving

Privé dineren op sterrenniveau in uw eigen omgeving wordt mogelijk gemaakt door Your Choice Catering Woerden. Iets mooiers bestaat er immers niet. Met iedereen die u dierbaar is aan tafel genieten van een geweldig diner, dat is toch fantastisch? Wilt u iemand verrassen op een bijzondere manier? Denk dan eens aan een private dinner. Een avondlang eten, drinken en uitgebreid praten terwijl onze kok de touwtjes in de keuken in handen heeft. En na afloop hoeft u niets op te ruimen, want daar draaien wij onze hand niet voor om!

Privé dineren - genieten pur sang

Your Choice Catering Woerden laat u ervaren dat een private dinner genieten pur sang is. U zit in uw eigen omgeving en ondergaat een belevenis die u niet licht zult vergeten. Heeft u al eens gedacht aan een private dinner voor een verjaardag of als huwelijksaanzoek? Gegarandeerd dat het antwoord 'ja' zal zijn. Your Choice Catering Woerden stelt samen met u een menu samen dat bestaat uit drie tot acht gangen, waarbij u bepaalt wat u wilt eten. En heeft u geen specifieke wensen? Dan raden wij u de surprise du chef aan, want daar kunt u zich geen bult aan vallen.
De kok en zijn brigade nemen alle verse spullen mee naar de locatie waar u wilt dineren. Vlees, vis, groentegerechten, u zegt het maar. Onze chef voorziet u vooraf van vakkundig advies en hij bespreekt tot in detail met u wat er op tafel komt. Uiteraard hoort daar ook een wijnadvies bij. Your Choice Catering Woerden serveert de beste wijnen die perfect aansluiten bij wat er op uw bordje verschijnt.

Menu inpressie        

Private dinner - ontspannen en relaxed

Your Choice Catering Woerden laat u met het private dinner in de ongedwongen sfeer van uw huis of dat van familie of vrienden genieten van een relaxte culinaire avond. Volwaardige topgerechten, lekkere wijnen en gesprekken met degenen die u graag ziet. En dat alles zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de troep in de keuken. Want die ruimen wij gewoon voor u op!
Onze kok kookt niet alleen de meest hoogstaande gerechten, hij presenteert ze ook nog met flair aan uw tafel. Hij vertelt u precies wat u eet, zodat u niet alleen geniet van de smaak, maar er ook nog iets van opsteekt! Your Choice Catering Woerden kan u een private dinner aanbieden variërend van drie tot maar liefst acht gangen, geheel afhankelijk van uw wensen en uw budget. Wij verzorgen het diner voor een groep vanaf 8 personen OF vanaf een bedrag van € 500,00. Wilt u weten welk private dinner we voor u kunnen verzorgen? Bel dan vandaag nog en we bespreken een en ander graag met u!

Private dinner - partystyling maakt de sfeer

Your Choice Catering Woerden is niet alleen een feest voor uw smaakpapillen, we nemen u ook alle logistieke zaken uit handen. Heeft u niet alle keukentoestellen bij de hand? Dan kunnen we daar zeker een mouw aan passen!
Your Choice Catering Woerden kan als u dat wilt ook zorgen voor de styling van de tafel met tafellinnen, kaarsen, bloemen en allerlei andere decoraties. Het servies, het bestek en de wijnglazen worden gratis bij het private dinner geleverd, net als de amuse. Die brengt u alvast in de stemming voor een avond heerlijk genieten.

Make a Wish Nederland Wens Diner

Sinds 2013 is Your Choice Catering de huiscateraar van de stichting Make a Wish. Naast een heleboel leuke initiatieven die wij gezamenlijk bedenken met betrekking tot de wensen van de kinderen, steunen we deze stichting financieel door van de opbrengst van elk private dinner 15% te doneren.

Volgens ons heeft u al trek gekregen! Wilt u meer weten over ons private dinner concept of een van de andere catering arrangementen van Your Choice Catering Woerden? Bel dan vandaag nog op of stuur ons een mail. We staan u met alle plezier te woord. Zonder verplichtingen uiteraard.

Bel gratis 0800 4890 489 of vul ons contactformulier in.