Facebook    Twitter
Your Choice Catering Woerden Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Botnische Golf 156
3446 CN Woerden
tel. 0348 - 744019

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Recepties

Catering personeel


 


Your Choice Catering Woerden - Recepties

Heeft u iets te vieren waar u graag zoveel mogelijk mensen deelgenoot van wilt maken? Dan is een receptie daartoe nog altijd de meest efficiënte vorm. Your Choice Catering Woerden helpt u bij het organiseren en regelen van alles dat komt kijken bij een goed lopende receptie. We maken van uw receptie een supergezellig evenement, ongeacht de aanleiding en ongeacht het aantal gasten dat u verwacht. Wilt u nergens omkijken naar hebben? Bel dan vandaag nog voor een vrijblijvende offerte. Wij zijn er klaar voor!

Recepties bij alle gelegenheden

Your Choice Catering Woerden heeft al de nodige recepties en ontvangsten georganiseerd in de afgelopen jaren. Een receptie is niet alleen voor u belangrijk, maar ook voor uw gasten. Een receptie ter gelegenheid van uw jubileum, uw bruiloft, uw bedrijfsopening of uw koninklijke onderscheiding moet gladjes verlopen. En dat is ons team wel toevertrouwd! Uw wensen staan centraal en u hoeft niet bang te zijn dat u voor onaangename verrassingen komt te staan. Een receptie die loopt als een trein, dat is wat wij u alvast beloven!

De gastronomische kant

De gastronomische kant hebben wij alvast voor u in kaart gebracht door een aantal arrangementen samen te stellen. Your Choice Catering Woerden maakt echter graag het pakket op maat; uw wensen en uw budget zijn daarbij leidraad. We overleggen graag persoonlijk met u wat u wilt!

Onze borrelpakketten:

Party pakket
Your Choice
Koude
Borrelassortimenten
Warme Borrelassortimenten
Extra aanvulling        

Speciale drankenprijs

Met de speciale prijs voor ons Onbeperkt Hollands assortiment betaalt u slechts € 7,50 per persoon all-inclusive. Zo kan Your Choice Catering Woerden u en uw gasten laten genieten van een uniek aanbod dat gedurende de duur van uw receptie geldt.

Drankenarrangement        

Materialen en meer

Your Choice Catering Woerden levert alle basisattributen zoals bestek en serviesgoed gratis bij het receptie arrangement inbegrepen. Bovendien zorgen wij dat alles na afloop weer netjes schoongemaakt en afgewassen wordt.

Heeft u daarnaast nog bijvoorbeeld een partytent nodig om uw gasten droog te kunnen ontvangen? Wilt u een geluidsinstallatie of een spreekgestoelte hebben? Dan kunnen we ook voor dit soort materialen zorgdragen. Tapinstallaties, plantenbakken, verlichting en vele andere items hebben wij in ons assortiment. Raadpleeg het overzicht en aarzel niet om het ons te vragen als u iets wilt huren dat er niet bij staat. Wij maken het onmogelijke graag mogelijk!

Materialen        

Receptie - professioneel en persoonlijk

Your Choice Catering Woerden legt de lat graag steeds hoger, ook wat onze receptie arrangementen betreft. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, benaderen wij iedereen niet alleen professioneel maar ook persoonlijk. Maatwerk is bij ons de vaste regel en niet de uitzondering.

Bel ons als u vragen heeft of laat een contactbericht achter in onze mailbox.
Bel gratis 0800 4890 489 of vul het contactformulier in. Wij heten u van harte welkom!