Facebook    Twitter
Your Choice Catering Woerden Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Botnische Golf 156
3446 CN Woerden
tel. 0348 - 744019

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Walking Dinners

Amuses

Amuses Walking Dinner

 


Your Choice Catering Woerden - Walking dinner

Het walking dinner is een grote hit. Sinds Your Choice Catering Woerden het walking dinner in haar assortiment heeft, is het geweldig populair. En dat is niet zo gek, want een walking dinner past bij zoveel verschillende gelegenheden dat het altijd een schot in de roos is. U kunt kiezen voor een walking dinner bij uw trouwpartij, een kraamfeest, een netwerkborrel, het maakt niet uit, het is altijd geslaagd. Uw gasten lopen gewoon naar hartenlust rond, kunnen een praatje maken met iedereen en tegelijkertijd genieten van een heerlijk diner. Dat klinkt helemaal niet verkeerd, toch?

Your Choice Catering Woerden - uw keuze

Wij geloven in keuzevrijheid. Vandaar dat u - ondanks dat wij alvast een aantal walking dinners hebben samengesteld - zelf wijzigingen mag aanbrengen. In onderling overleg komen we gegarandeerd uit bij het ideale concept voor uw gelegenheid. Kijk op uw gemak door het aanbod heen en bepaal wat u wel en niet wilt. Laat u verrassen door de vele bijzondere gangen die u voor het uitkiezen heeft. De drie concepten die we hebben samengesteld zijn door u vrij aan te passen. Het aantal gerechten, de gangen, de volgorde, u bent helemaal 'in control'. We overleggen persoonlijk met u wat u wilt, ook voor wat het budget betreft passen wij ons helemaal aan uw mogelijkheden aan.

Exclusief walking dinner Chinees walking dinner Walking dinner

Een walking dinner is dynamisch en erg lekker!

Onze kok maakt voor uw gezelschap een walking dinner waar iedereen gegarandeerd van onder de indruk zal zijn. Culinaire verwennerijen die vers bereid, mooi opgemaakt en perfect op smaak op uw bord belanden, daar kunt u verzekerd van zijn. Een dergelijk diner heeft u al vanaf een bedrag van € 19,50 per persoon. Is uw gezelschap groter dan 50? Dan zijn de kosten van de kok bij dat bedrag inbegrepen. Is uw groep kleiner dan komt er een bedrag van € 25,- per uur bij voor onze kok.
Een walking dinner betekent dat u kiest voor dynamisch lekker eten. Wij hebben de ervaring leert dat u met ongeveer acht gangen voor een volwaardige maaltijd voor iedereen heeft, ook de iets grotere eters.

Hoe gaat het in de praktijk?

De gerechten worden zoveel mogelijk ter plekke bereid. Mocht dit echter op de locatie waar u zich bevindt niet kunnen, dan bereiden we alles voor en hoeven dan alleen nog de laatste handelingen op de locatie zelf uit te voeren.
Your Choice Catering Woerden kookt gerechten die kleiner zijn dan bij een diner dat aan tafel geserveerd wordt, maar omdat het aantal gangen groter is, heeft u toch een complete maaltijd. De borden zijn erg handig om gewoon mee rond te lopen. Het serviesgoed en de servetten worden overigens bij het walking dinner geleverd zonder dat daar een meerprijs voor wordt berekend. Heeft u andere materialen nodig? Zoekt u nog een partytent, koelkast, tapinstallatie of andere attributen? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. U laat op die manier alle rompslomp over aan één partij: Your Choice Catering Woerden. Wij zijn van alle markten thuis!

Walking dinner met een bijzonder drankenarrangement

Your Choice Catering Woerden biedt u een bijzonder drankenarrangement aan voor de speciale actieprijs aanbieden van € 7,50 per persoon, all-in. Dat betekent dat u met uw gasten voor dat bedrag onbeperkt mag genieten van ons "Onbeperkt Hollands" assortiment. Maar u mag natuurlijk ook ervoor kiezen om de drank te laten verzorgen op basis van nacalculatie.

Your Choice Catering Woerden - meer weten?

Hoeveel een walking dinner kost, is precies te zeggen als we weten welke gerechten u kiest en hoeveel gasten u verwacht. We kunnen u slechts een indicatie geven van € 30,00 per persoon als gemiddelde richtprijs. Wilt u het exact weten? Bel of mail ons vandaag nog en u wij staan u graag te woord!

Bel ons (gratis) op 0800 4890 489 of vul onderstaand contactformulier in.