Facebook    Twitter
Your Choice Catering Woerden Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Botnische Golf 156
3446 CN Woerden
tel. 0348 - 744019

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Wijnproeverijen

wijn en spijs avond

 


Your Choice Catering Woerden - Wijnproeverijen

Your Choice Catering Woerden heeft wijnproeverijen in haar aanbod als onderdeel van een feest, zakelijke bijeenkomst of enig ander evenement. Onze passie voor eten en drinken komt tijdens een wijnproeverij volledig tot zijn recht, vandaar dat een wijnproeverij geschikt is voor ieder gezelschap. Heeft u een feest gepland en wilt een leuke en leerzame activiteit daaraan koppelen? Denk dan eens aan een wijnproeverij. U krijgt er gegarandeerd geen spijt van.

Ludiek en leerzaam - een wijnproeverij

Een wijnproeverij organiseren we bij voorkeur voor een grotere groep en als onderdeel van een feest of bijeenkomst. Met een groep mensen samen genieten van een goede slok en een lekkere hap is namelijk het ultieme bourgondische leven. U heeft geen verstand van wijn? Dat is helemaal geen probleem. Zelfs voor de grootste niet-kenner is een wijnproeverij een ludieke en leerzame gebeurtenis waar u zowel letterlijk als figuurlijk met volle teugen van kunt genieten. Onze sommelier heeft de gave om op een aanstekelijke wijze te praten over de wijnen die hij voor u geselecteerd heeft. Ook als er in uw gezelschap mensen zijn die geen wijn drinken, zullen zij zich geen seconde vervelen. En dat geldt ook voor iedereen die wél in is voor een glaasje wijn op zijn tijd.

Een glas wijn met een hapje erbij

Wijn gaat bijna altijd hand in hand met een hartig hapje. Of het nu een blokje kaas is of een bitterbal, bij ons kunt u de lekkerste spijzen bestellen. We vertellen u hier alles over onze wijn en spijscombinaties. Heeft u zelf iets anders in gedachten? Laat het ons weten en wij maken een wijn & spijs combi die precies past bij uw smaak en uw budget.

Onze wijn en spijs arrangementen:

Spijzen Standaard Spijzen Extra Spijzen Luxe

Wijnreis rond de wereld

Your Choice Catering Woerden neemt u mee op wereldreis. Wij nemen niet alleen wijnen mee uit de Europese wijnstreken die iedereen wel kent, maar wij doen ook andere continenten aan. Wat dacht u van de Nieuwe Wereldwijnen uit Chili, Californië en Australië? U leert zo tijdens de drie uur durende wijnproeverij alles over wijnen waar u misschien het bestaan niet eens van kende. Laat u meevoeren op deze prachtige wijnreis!

De kosten voor de wijnproeverij zijn € 20,- p.p. exclusief de kosten voor de sommelier.

Wijnproeverij - meer dan gezellig

Wijn proeven is een meer dan gezellig gebeuren. Onze mensen regelen daarom een wijnproeverij het liefst voor een iets groter gezelschap. Wat is er nou heerlijker dan samen met anderen genieten van een dergelijk proeffestijn? Bel daarom vandaag nog ons gratis nummer of mail ons als u vragen heeft. Wij staan u graag te woord!